Relatie verplicht in Can't buy me love

Het nieuwe Can't buy me love heet dan wel niet De gouden kooi 2, maar het programma heeft wel veel gemeen met die andere realityshow die het afgelopen seizoen bij RTL 5 te zien was.

In Can't buy me love leven twaalf vrijgezellen onder één dak in de Gooische miljoenenvilla die eerder bekend werd als De gouden kooi. Vijf jongens en zeven meiden spelen een riskant spel dat wordt beheerst door hebzucht, (gebroken) beloftes, liefde en pure lust. Uiteindelijk trekt één koppel aan het langste eind en maakt kans op een enorm geldbedrag.

Bondgenootschappen en leugens
Waar hebben we dat eerder gezien? Het grootste verschil met De gouden kooi is dat Can't buy me love 'slechts' drie maanden duurt en dat je zonder een liefdesrelatie in het huis niet kan winnen (Jaap had dus geen schijn van kans gemaakt), maar we weten nu al dat ruzies, slinkse bondgenootschappen en leugens weer niet van de lucht zullen zijn. Maar eerlijk is eerlijk: dat maakt zo'n programma juist het bekijken waard, of niet?

Uitgeblust genre
Wat vinden jullie? Zitten we nog wel te wachten op alweer zo'n realityprogramma of heeft De gouden kooi dit uitgebluste genre voorgoed nieuw leven ingeblazen?

Reageren