Remix Eva Jinek wordt een hit

Heb jij hem al gehoord? DJ Marcel heeft een remix gemaakt van het nu al klassieke Boobies-fragment. Hierin bereidt nieuwslezer Eva Jinek zich op een uitzending van het NOS Journaal voor door met de regie te overleggen of haar blouse nog een knoopje verder open kan.

Het fragment lekte afgelopen week uit naar het internet en was vrijwel meteen enorme hit. Binnen een dag hadden al meer dan 100.000 mensen het fragment gezien en niet veel later kwam er een heuse "Boobies!"-ringtone op de markt.

Ringtone
Eva Jinek zelf kan er gelukkig nog wel om lachen. "Dat er ooit van je een ringtone wordt gemaakt, is eigenlijk toch een soort droom die uitkomt", zei ze in DWDD. Ze schaamt zich in ieder geval niet voor het fragment. "Ik ben ook maar een mens."

Remix
Maar dat er zelfs een plaat van zou worden gemaakt, had Eva waarschijnlijk toch niet verwacht. DJ Marcel plakte als MC Stomphorst de beelden en soundbites aan elkaar en maakte er een grappige remix van.

Waarschijnlijk eerst bedoeld als grap, maar nu blijken verschillende platenmaatschappijen serieus geïnteresseerd te zijn in de track. Staat Boobies! straks op nummer 1 in de Top 40? We gaan het zien.

Reageren