Renate Verbaan blijft positief over Secret Story

Renate Verbaan blijft ondanks de sterk tegenvallende kijkcijfers van Secret Story positief over het realityprogramma. De 31-jarige presentatrice ligt naar eigen zeggen niet wakker van de (soms) dramatische kijkcijfers, vertelt ze in een interview met tijdschrift Grazia.

"Het is niet zo dat ik 's ochtends met een grote glimlach de kijkcijfers bekijk, maar ik zit ook weer niet huilend voor de televisie", aldus Renate.

Waarom Secret Story maar niet wil aanslaan bij de kijker weet ze niet precies, maar volgens de presentatrice moet het programma zich niet meer gaan richten op relaties en seks om de kijkcijfers te verbeteren.

Gefriemel

"Als dat gebeurt, gebeurt dat. Er is al wat gefriemel hier en daar, maar dat is niet het uitgangspunt. Ik denk ook niet dat dat het geheime ingrediënt is voor het eventuele tv-succes."

Livestream

Renate benadrukt verder in het interview dat Secret Story gewoon doorgaat en niet vroegtijdig wordt stopgezet, zoals eerder in de media werd beweerd. Wel wordt de online livestream beperkt, zodat de tv-uitzending interessanter wordt.  "Ik ken mensen die verslaafd zijn aan de livestreams. Dat mag alleen niet ten koste gaan van de tv-uitzendingen."

Reageren