Renate Verbaan naar Net 5

Renate Verbaan verlaat RTL en stapt over naar Net 5, waar de presentatrice een tweejarig contract heeft getekend. Ze is vanaf het voorjaar in 2010 bij de vrouwenzender te zien.

Renate gaat vanaf de lente op Net 5 een dagelijks woonprogramma presenteren. Het voormalige RTL 5-gezicht is blij met haar overstap naar SBS Broadcasting: "Na een paar fantastische jaren bij RTL is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière."

Ontwikkelen
Ze hoopt zich bij de nieuwe zender verder te kunnen ontwikkelen. "Net 5 biedt mij de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen op presentatiegebied. Ik heb het gevoel dat Net 5 en ik een paar mooie jaren tegemoet gaan en verheug me er erg op."

Persoonlijkheid
Karin de Groot, de programmaleider van Net 5, is blij met de komst van Renate. "We zijn erg blij dat naast Erik van der Hoff, Jennifer Hoffman, Art Rooijakkers en Katja Schuurman, Renate ons Net 5-team komt versterken. We verwachten veel van deze eigentijdse persoonlijkheid. Samen met Renate gaan we een nieuwe uitdaging aan op de vooravond, waarvoor we twee splinternieuwe programma's hebben ontwikkeld."

Reageren