René van der Gijp geen tafelheer

René van der Gijp zal niet snel als tafelheer aanschuiven in De Wereld Draait Door. Ondanks dat de Vara-talkshow een van zijn favoriete talkshows op televisie is, heeft hij weinig zin om in de studio gezellig bij presentator Matthijs van Nieuwkerk aan te schuiven.

"Vaak word ik gevraagd als gast in andere talkshows, maar daar voel ik niks voor", aldus René in een interview met TrosKompas.

Kennis

"Dan moet ik zeker als een Jan Mulder dwars door het betoog van een of andere deskundige gaan roepen: 'Schande!' Dat vind ik zo klein. Als je iemand aanvalt, moet op zijn minst over dezelfde kennis beschikken."

Leuk bestaan

Het gaat de oud-profvoetballer zowel zakelijk als privé voor de wind. De aanhang van Voetbal International groeit nog steeds. René heeft het dan ook erg naar zijn zin. "Al bijna vijftig jaar verloopt mijn leven precies zoals ik het voor ogen had."

"Elke maandag en vrijdag zit ik aan een tafeltje te praten over voetbal en vijf keer per week geef ik lezinkjes. Ik zou me geen leukere invulling van mijn bestaan kunnen voorstellen."

Reageren