Rentree René van der Gijp 'kan nog wel even duren'

Het is allesbehalve duidelijk wanneer René van der Gijp terugkeert bij Voetbal international. Collega-analist Johan Derksen laat weten bang te zijn dat dit "nog wel even duren".

In eerste instantie dacht Van der Gijp, die eind september werd getroffen door een burnout, dat hij in november wel weer aan de slag kon.

Hij had zijn column in voetbaltijdschrift VI alweer hervat en was al enige malen in de studio van het voetbalpraatprogramma geweest. 

Het lijkt er nu op dat zijn aangekondigde terugkomst voorbarig was. VI-presentator Wilfred Genee zei daar vorige week in het radioprogramma van Ruud de Wild het volgende over:

"Vorige week was hij er heel dicht bij, gaf hij zelf ook aan. Toen heeft hij de uitzending meegemaakt achter de schermen. We hadden toen echt de indruk dat hij er weer bij was, zeg maar. Later in de week belde hij me op dat hij toch weer wat zweetaanvalletjes had gekregen."

Hierdoor is de terugkeer van René op de lange baan gekomen, geeft ook Wilfred indirect toe: "Ik denk dat we hopelijk na de winterstop weer kunnen rekenen op de aanwezigheid van René, maar ik ben er eerlijk gezegd niet zo zeker van."

 

 


Reageren