Reputatie helpt Paul de Leeuw

Het is te danken aan zijn grote staat van dienst dat Paul de Leeuw's Madiwodovrijdagshow nog op de buis is. Dat valt af te leiden uit uitspraken van Nederland 3-zenderbaas Roek Lips in De Telegraaf.

Lips zou volgens de krant gezegd hebben dat er niet al te negatief gedaan hoeft te worden over het niet zo goed scoren van de Madiwodovrijdagshow, omdat De Leeuw wel vaker mindere periodes heeft meegemaakt.

De krant citeert Lips: "Hij is een groot talent, maar scoort nu even niet. Dat heeft hij wel eens vaker meegemaakt dus daar moeten we niet te paniekerig over doen."

Structuur
Wel vindt Lips dat er voor het nieuwe seizoen van de talkshow van Paul de Leeuw wat dingen moeten veranderen. Vooral in de structuur, en vooral meer 'geformatteerd': "Zoals De Wereld Draait Door. Maar dan stuit je op de vrijheidsdrang van De Leeuw. Zo'n te strakke jas past misschien niet bij hem", aldus Lips.

Tweede seizoen
De Madiwodovrijdagshow had afgelopen week de laatste aflevering van het eerste seizoen. Paul en co-host Filemon Wesselink zijn op 17 januari 2011 terug met een tweede seizoen.

De Madiwodovrijdagshow kampte het afgelopen seizoen voornamelijk met tegenvallende kijkcijfers. Aanvankelijk zei De Leeuw nog dat hij hoopte dat zijn talkshow naar de 500.000 kijkers zou groeien, maar het programma trok bijna steevast minder dan de helft van dat aantal.

Meer over: