Rijzende ster in The Big Bang Theory

De makers van de serie The BIg Bang Theory, in Nederland iedere werkdag te zien bij Veronica, hebben een rijzende ster in serieland weten te strikken. Actrice Melissa Rauch, onder meer ook bekend van de hitserie True Blood, krijgt een vaste rol tussen de nerds.

Rauch is in Nederland nog niet zo bekend, maar daarin kan vrij vlug veranderingen komen.

Tot nu toe speelde de actrice namelijk praktisch alleen maar in series en films die een succes werden. Haar vaste contract bij The Big Bang Theory versterkt die tendens alleen maar.

True Blood, Dirty Sexy Money
De grootste kans om haar te kennen, komt van de serie True Blood, die in Nederland op de digitale zender FoxLife te zien is maar die op internet een ware rage is.

Melissa speelde daarin kortstondig de rol van Summer, de naïeve blondine die verliefd wordt op Hoyt nadat hij een relatie met een vampierendame niet meer ziet zitten. Verder was Melissa al te zien in de serie Dirty, Sexy Money en speelde ze een rol in de film I Love You, Man.

Doorbraak
Haar grote doorbraak kwam toen ze in 2009 in het derde seizoen van de The Big Bang Theory een gastrol kreeg als Bernadette, het liefje van de ietwat sneue Howard.

Haar rol werd daarna snel populairder, totdat de makers haar nu in het vierde seizoen een vaste plek in de serie gegeven hebben. En met gemiddeld 14 miljoen kijkers is TBBT als kijkcijferkanon een prima springplank naar een glanzende carrière.

Melissa Rauch Big Bang Theory Melissa Rauch

Reageren