Rikki's vriendin Rozemarijn bestaat

Ze was lang onzichtbaar, maar sindskort heeft Rikki’s vriendin Rozemarijn in ‘GTST’ een gezicht. Het is Anouk Kleykamp.

Als Rikki de Jong (Robin Martens) huiswerk moest maken of een smoes nodig had om weg te komen, riep ze thuis steevast dat ze naar Rozemarijn ging. Tot voor kort wist niemand hoe Rikki’s beste vriendin eruit zag. Daar kwam verandering in toen zij Tim moest inpalmen om te verbloemen dat Rikki en Tim verliefd op elkaar zijn.

Anouk Kleykamp

De geheimzinnige Rozemarijn blijkt een vrolijke, spontane krullenbol. Anouk Kleykamp (21) speelt de rol in Goede Tijden Slechte Tijden. „Echt een meisjes-meisje met jurkjes, dat gek is op jongens en dat soort dingen”, zei ze in een interview over haar personage. „Ze heeft een beetje een grote mond maar een klein hartje.”
 

Verliefd

Anouk debuteerde op haar twaalfde in de VPRO-jeugdserie Geheimen van het schoolplein als een meisje (Karin) dat verkikkerd is op een van de jongens met wie ze voetbalt. Dat vond ze knap lastig, want: „Ik kende hem helemaal niet en moest hem heel lang verliefd aankijken.” De romantische scènes met Beau Schneider (Tim) gaan haar in GTST zo te zien een stuk gemakkelijker af. 

 

Reageren