Rob de Nijs geen coach in The Voice

26 maart 2013 17:02 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Rob de Nijs is niet de vierde nog ontbrekende coach bij The Voice of Holland. Zijn naam werd de laatste dagen vaak genoemd. Niet in het minst door Televizier.nl.

Wij dachten gisteren nog te weten dat Rob de Nijs op zeker de laatste lege plek als coach bij The Voice op zou vullen. Ook al omdat het management van Rob nogal ontwijkend reageerde op de vraag. Maar vandaag is de achterban van Rob tegen Boulevard wel zeker van zijn zaak: „Ook wij horen en lezen dit soort verhalen, maar er zijn geen gesprekken gaande. Hij is niet eens gevraagd. Rob kan het bovendien waarschijnlijk niet eens combineren met al zijn andere plannen.” Rob is dus niet eens gepolst als coach!

Barry Hay

Wel gepolst is Golden Earring-zanger Barry Hay. Maar ook hij heeft geen trek in de positie bij The Voice of Holland. Alleen al omdat hij een groot deel van het jaar op Curaçao woont. Al met al zijn we dus net zo ver als gisteren, of eergisteren. Maar dankzij Barry Hay kunnen we misschien wel de conclusie trekken dat The Voice inderdaad op zoek is naar een oudere rocker.

Herman Brood

En dan hebben wij nog wel een paar suggesties: Huub van der Lubbe van de Dijk, Paul de Leeuw, Henny Vrienten en Bennie Jolink bijvoorbeeld. Herman Brood had het meest ideale jurylid geweest, maar dat zit er helaas niet meer in.

Update!

Volgens de laatste geruchten neemt misschien Ali B in de laatste lege jurystoel van The Voice plaats

Meer over