Rob Kamphues moet nieuwe presentator Hello Goodbye worden, zeggen jullie

De uitslag van de poll is bekend: Rob Kamphues moet de nieuwe presentator van het NCRV-programma Hello Goodbye worden. Afgelopen week werd bekend dat Klaas Drupsteen weg moet bij het programma.

Stemmers op de poll lieten weten Rob Kamphues wel te zien zitten als nieuw hoofd van Hello Goodbye. De presentator van onder andere Rapport voor mijn Ouders en De Reünie krijgt er wat jullie betreft dus een presentatieklus bij. Anita Witzier volgde Rob op de voet en werd daarmee nummer 2. 

3, 4 en 5

Presentator Arie Boomsma eindigde op nummer 3. Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers moet wat de stemmers betreft bij haar succesprogramma blijven en niet de plaats van Klaas Drupsteen innemen. Zij werd een na laatste. Weinig van de stemmers van de poll zien Rijdende Rechter-presentatrice Jetske van den Elsen als presentatrice van Hello Goodbye. Zij eindigde als laatste.

Hello Goodbye

Het programma dat oorspronkelijk door Joris Linssen werd gepresenteerd, kent sinds twee jaar het nieuwe gezicht van Klaas Drupsteen als presentator. Hij liet vorige week weten niet meer welkom te zijn bij het programma. Voor Klaas kwam dat als een donderslag bij heldere hemel.

Reacties

Via Televizier.nl kwamen ontzettend veel boze reacties binnen van kijkers die het heel erg vinden dat Klaas Drupsteen weg moet. Zo laat Joke weten het 'vreselijke onzin' te vinden dat Klaas van het programma wordt afgehaald, noemt Marjolein het 'pure discriminatie op de werkvloer' en heeft Rik na 42 jaar zelfs zijn lidmaatschap van de NCRV opgezegd.

Volgens KRO-NCRV is er nog niet bekend wie de opvolger van Klaas wordt. Het is dus nog even afwachten of jullie gelijk krijgen.

Meer over:

Reageren