Rob Kamphues ruziet met GeenStijl?

Hoe het kan verkeren: zelf loopt KRO-presentator Rob Kamphues al wekenlang stad en land af om met een set handboeien mensen ongevraagd aan zich vast te koppelen, maar zodra hij omgekeerd gewoon eens verrast wordt, lijkt dat niet in goede aarde te vallen.

Rob probeerde GeenStijl-verslaggever Rutger eerder zelf eens te boeien voor zijn programma, maar was niet blij toen diezelfde Rutger later bij Robs huis voor de deur stond om opnames te maken voor de in oprichting zijnde GeenStijl-zender PowNed.

'Hij was niet blij'
PowNed-presentator Rutger zei tegen SBS Shownieuws: "Rob schrok zichtbaar van de camera en toen hij eindelijk open deed, was het duidelijk dat hij niet blij was." Waarvoor Rutger bij Rob aan de deur stond, is niet helemaal duidelijk.

Dat de geschoten beelden niet al te positief lijken te zijn, bleek uit het feit dat Rob na afloop nog een smsje aan Rutger stuurde waarin hij zei dat hij per e-mail bevestigd wilde zien dat de geschoten beelden niet uitgezonden zullen worden.

GeenStijl.nl plaatste later wel nog een foto van dat smsje op het blog, maar ook die foto is inmiddels verwijderd. En de beelden zijn dus onvindbaar!

Reageer!
Enig idee wat de mysterieuze beelden van Rutger bij Rob in kunnen houden?

Reageren