Robert blijft bij RTL

Presentator Robert ten Brink heeft maandagavond een nieuw contract getekend bij zendergroep RTL, én hij sprak een grote wens uit. De presentator maakte dat zelf bekend in RTL Boulevard.

Voor welke duur het contract precies is, liet hij in het midden.

Amper anderhalf jaar geleden stond de situatie er wel anders voor, zo bespraken Albert Verlinde en Robert. De presentator werd toen op projectbasis aangehouden bij RTL en hij had dus veel onzekerheid.

Talloze programma's
Waarom RTL nu besloten heeft om Robert weer een vast contract te geven, is niet helemaal duidelijk. Misschien wel omdat Ten Brink op projectbasis eigenlijk drukker was als ooit tevoren, en dus wel degelijk toegevoegde waarde had.

Roberts agenda voor de komende tijd zit overigens al flink vol, zo bleek. Hij werkt samen met styliste Dyanne Beekman aan het nieuwe programma The look of love, en komt terug met Het zesde zintuig, plaats delict (zie het blok 'Relevante pagina's' onderaan deze pagina).

Ochtendshow?
Er komt allicht een nieuw vervolg op de Kerstedities van All you need is love, én Robert sprak een grote wens uit: om ooit een ochtendshow te presenteren, die vormgegeven word rond de gebruikelijke ochtendlijke nieuwsuitzendingen.

De presentator verwacht dat Nederland daar, net als het buitenland, over een paar jaar wel klaar voor moet zijn.

Reageren