Robert Jensen is weer op dreef

Robert Jensen weet zijn nieuwe online platform Snafu.nl met de dag beter te benutten. Al zullen zijn bekende collega's daar een stuk minder blij mee zijn. Eerder moesten onder andere Albert Verlinde en Matthijs van Nieuwkerk het ontgelden en deze keer zijn Jack Spijkerman en Paul de Leeuw aan de beurt.

Kort samengevat moet Paul de Leeuw volgens de talkshowhost prioriteiten leren stellen en moet Jack Spijkerman gewoon "zijn bek houden". Robert reageerde op recente uitspraken van Jack in De wereld draait door.

Patricia Paay
De Wat vindt Nederland?-presentator liet in de uitzending van afgelopen vrijdag weten het belachelijk te vinden dat Patricia Paay nog een keer in de Playboy komt en graag de nieuwe Oprah Winfrey wil worden.

Gedraag je, Jack
Volgens Robert heeft Jack echter geen recht van spreken: "Laten we wel zijn: als hij in z'n leven maar een tiende van de crèmes op z'n gezicht had gesmeerd die Patricia over haar mooie wangetjes heeft laten glijden door de jaren heen, had hij er nu niet zo verrot uitgezien!"

"Dus Jack gedraag je! Zulke stoere taal heb je niet nodig om indruk te maken bij je VARA-vrienden nu ze je weer in genade hebben aangenomen! Patricia is een vakvrouw! Excuses zouden zeer op hun plaats zijn!"

Lage kijkcijfers
En Paul de Leeuw moet volgens het RTL-gezicht niet Linda de Mol (Ik hou van Holland) de schuld geven van de lagere kijkcijfers van zijn nieuwe programma Lieve Paul. "Paul was op RTL 7 ouderwets op dreef om de schuld van z'n lage kijkcijfers op het bordje van Linda de Mol neer te leggen! Ja Paul, zo lusten we er nog wel een paar!"

"Stuur een ander maar van het speelveld af omdat je zonder tegenstander de wedstrijd altijd wint... Flauw! Focus eerst eens op jezelf! Waarom gaat het dit seizoen niet zo lekker? Ben je wel scherp genoeg of heb je teveel (productiemaatschappij EVA) andere dingen aan je hoofd?"

Kortom, de presentator van Jensen! houdt de gemoederen in Hilversum weer eens flink bezig...

Reageren