Robert Jensen terug op de buis

Shockjock Robert Jensen keert na twee jaar afwezigheid vanaf 21 maart terug op televisie. Hij gaat een talkshow bij Veronica presenteren. 

Jensen vertelde op 3FM bij Giel Beelen dat hij de afgelopen tijd vooral veel niets heeft gedaan: „Ik heb een miljard op de bank, dus dat was geen probleem. Ik ben gaan reizen, heb mensen opgezocht die ik al een tijd niet meer gezien had. 1 maand werden er twee en dat werden twee jaar.”

Herman en Nel

Maar nu is Jensen meer dan klaar voor een comeback en volgens hem wordt het geen circus zoals in het verleden. Toen ontving hij bijna wekelijks mensen als Herman ('I'm a dancer') en Nel Veerkamp. „Dat groeide vanzelf zo, maar nu ga ik terug naar de basis.”

Jan Paparazzi

Dat gebeurt wel zonder zijn vaste sidekick Jan Paparazzi, de man die altijd zwijgend op de bank zat. Jensen: „Jan heeft zichzelf opgehangen aan zijn strik. Nee hoor, maar hij is elke middag op de radio bij Radio NL, dus dat gaat niet meer.”

Opzienbarend

Veronicabaas Marc Bruitsman gelooft in de comeback van Jensen: „Ik kijk uit naar een mooie reeks opzienbarende televisie met een hoog entertainmentgehalte. Het is tijd om de ingeslapen late avond in Nederland weer eens lekker wakker te schudden.”

De nieuwe talkshow met Jensen is vanaf 21 maart elke maandag en donderdag te zien bij Veronica.

Meer over:

Reageren