Robert mag weer met All You Need is Love

De kerstavond van RTL 4 staat dit jaar weer traditioneel in het teken van de liefde en romantiek met de All You Need Is Love Kerstspecial op vrijdag 24 december. Robert 'Dokter Love' mag weer geliefden bij elkaar gaan brengen.

Naar aanleiding van de vele brieven en verzoeken die weer zijn binnengekomen op de redactie van RTL, gaat Robert ‘Dokter Love’ ten Brink binnenkort weer op pad om wensen te vervullen en geliefden bij elkaar te brengen.

All he needs is love
Robert nog steeds even dol op zijn programma. Hij mag met kerst weer even geliefden bij elkaar brengen in een kerstspecial van All You Need Is Love.

Liefdes over de grens worden naar Nederland gehaald, zodat verliefde stelletjes de kerstdagen met elkaar kunnen doorbrengen. Ook de bekende kerstbus maak vele kilometers door het land om dierbaren op tijd te herenigen, want als het Robert ligt mag niemand met Kerst alleen zijn.

Marco en Trijntje
In de volledig in kerstsfeer gehulde studio ontvangt de gastheer ook Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis, die de kijkers trakteren op een sfeervol optreden.

Reageren