Robin Williams grapt over Kim Kardashian

Realityster Kim Kardashian is zwanger. En net zoals met alles wat ze doet, zorgt Kim er voor dat haar zwangerschap alles behalve onopgemerkt voorbij gaat. 

Wanneer Kim Kardashian precies moet bevallen is een goed bewaard geheim. Ze zegt zelf pas in juli uitgerekend te zijn, terwijl andere bronnen beweren dat de baby al in de eerste week van juni komt.

Kim Kardashian's bloemetjesgordijn

Feit is wel dat de Amerikaans-Armeense ster behoorlijk zwanger is. Maar, positiekleding of niet, ze blijft haar best doen er modieus uit te zien. Zo verscheen ze met haar vriend Kanye West op de rode loper in een avondjurk van modehuis Givenchy. Het dessin van de creatie zorgde echter voor de nodige ophef: het zou op een bloemetjesgordijn lijken.

Mrs. Doubtfire droeg het beter

Al snel werd Kim's peperdure, op maat gemaakte creatie vergeleken met de kleding die Robin Williams droeg toen hij zich als bejaarde kinderjuf verkleedde in de film Mrs. Doubtfire. Robin Williams zag er de humor wel van in en reageerde via Twitter op de bloemetjesjurk van Kim Kardashian (in de tweet een foto waarbij Mrs. Doubtfire en Kim Kardashian naast elkaar zijn afgebeeld).

Reageren