Nieuw jasje

Roelof Hemmen nieuwe vaste sidekick talkshow Eva Jinek

26 augustus 2022 13:57 | overig-tv-nieuws | Door Marjolein Vos

© William Rutten
De talkshow van Eva Jinek wordt in een nieuw jasje gestoken met niemand minder dan voormalig RTL Nieuws-presentator Roelof Hemmen als vaste sidekick. Vanachter zijn nieuwsdesk zal hij duiding en achtergronden geven bij het nieuws met de cijfers en feiten. Ook houdt hij de (sociale) media nauwlettend in de gaten.

Nu de kijkcijfers van het programma al enige tijd onder druk staan, is het tijd voor iets nieuws. Hemmen zat lange tijd bij het team van Frank Dane. Eind vorig jaar werd de oud RTL Nieuws-presentator aan de kant geschoven door Radio 538 en hij was daarmee klaar voor een nieuwe stap die hij liever niet bij Talpa wilde zetten.

Tafelgasten

Het is duidelijk dat Jinek heeft besloten om het seizoen goed te beginnen. Zo staat er voor maandagavond de exclusieve afspraak met het duo Nick & Simon dat vandaag officieel naar buiten bracht dat ze uit elkaar gaan. Maandag praten ze hierover bij Jinek. En dat is nog niet alles. Dinsdagavond komen B&B Vol Liefde-deelnemers Martijn uit Portugal en Hans uit Frankrijk naar de studio in Amsterdam. En wie weet wel met Fenna en Petra?

De talkshow van Eva Jinek is vanaf maandag weer elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL4.

Meer over