Romantiek viert hoogtij in Grey's

In Grey's anatomy doet iedereen het wel eens met iedereen, en soms ook vaker. Tot zover niets nieuws onder de zon, maar dan weet je nog niet wie samen de hoofdrol spelen in de nieuwste romance van het Seattle Grace: Mark en Lexie.

Volgens hardnekkige geruchten op de set en in de Amerikaanse media treedt 'McSteamy' straks dus in de voetsporen van zijn beste vriend Derek 'McDreamy' Shepherd, die het al eerder aanlegde met een co-assistent, namelijk Meredith Grey. Saillant detail: Meredith is de halfzus van Lexie.

Teaser
Het is natuurlijk afwachten of het echt wat wordt tussen de twee, maar in de teaser die je op EOnline.com kunt zien spatten de vonken ervan af! Let wel: in Nederland zijn we nog niet zover, dus wat spoilers betreft ben je bij deze nogmaals gewaarschuwd.

Private practice
Het kan nog wel even duren voordat wij op televisie kunnen zien hoe het verder gaat met Lexie en McSteamy. Net 5 onderbreekt namelijk binnenkort de ziekenhuisserie om vanaf 22 december verder te gaan met nieuwe afleveringen van Private practice. In 2009 pakt de zender de draad van het vijfde seizoen Grey's weer op.

Alles weten over Grey's anatomy? Check onze programmapagina!.

Reageren