Ron Link weg uit Expeditie Poolcirkel

18 december 2012 09:42 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Zanger Ron Link was de vijfde kandidaat die moest vertrekken uit Expeditie Poolcirkel. Zijn team presteerde wel goed, maar bij de individuele test lag hij met zichzelf in de knoop.

De aflevering begon helemaal niet slecht voor de musicalzanger toen hij met quads door het net zo koude als ruige terrein moest scheuren. Zijn team presteerde beter dan het andere team.

In de knoop

Voor de individuele opdracht moesten de deelnemers allemaal aan de slag met touw en stokken, om een draagbaar te maken. Ron Link raakte zelf in de knoop en bakte er niets van. Hij mocht zijn draagbaar niet eens achter een rendier hangen en werd gedegradeerd tot het finalespel van Expeditie Poolcirkel: ijspegelvangen.  

IJspegelvangen

Het eindspel is simpel: wie de meeste ijspegels vangt blijft, de verliezer vertrekt. Ron had de pech dat hij moest aantreden tegen Kim Kötter, een ijspegelexpert. Het blonde fotomodel en voormalig miss Universe was eerder al te sterk voor Dean Saunders en Gerald Sibon. En nu was het tijd voor Ron Link om het veld te ruimen.

Vrouwen in de race

Er zijn nog 5 deelnemers over in het avontuurlijke programma van de Avro. Acteur Frederik Brom is de enig overgebleven man naast vier vrouwen. Behalve Kötter zijn dat schaatsster Paulien van Deutekom, actrice Charlie Chan Dagelet en Amanda Krabbé.

Meer over