Roseanne komt terug

Niemand minder dan actrice Roseanne Barr werkt aan een comeback. De comedienne klust op dit moment aan een nieuwe comedyserie - uiteraard met zichzelf in de hoofdrol.

De actrice, in de jaren negentig succesvol met haar eigen serie Roseanne, heeft een voorstel voor de serie ingediend bij de Amerikaanse zender Fox en is zelfs al begonnen met het bij elkaar sprokkelen van een team om de serie te maken.

Team
Voor de nieuwe show, waarin Barr net als in Roseanne de rol van gezinshoofd speelt, heeft ze de producer Caryn Mandabach aangetrokken. Met haar werkte ze ook samen bij Roseanne. Het script van de serie wordt nu geschreven door Arrested development-schrijver Jim Vallely.

Succes
in de serie Roseanne speelde Roseanne een moeder speelde van twee dochters en een zoon in wat door moest gaan voor de onderlaag van een Amerikaans middenklassengezin. De serie was een groot succes en werd wereldwijd u uitgezonden.

In 2000 viel het doek voor de serie, maar niet nadat Roseanne het gezin de loterij had laten winnen en het voorheen zo arme gezin als miljonairs de serie afsloot.

Na afloop van de serie bleef Barr een beetje 'in de marge' hangen De marge van medialand, dat wel. Zo presenteerde ze een kookprogramma, had ze een eigen realityshow en toerde ze langs theaters met haar eigen stand up comedy show. En straks is ze dus misschien weer op de buis te zien.

Extra:
- Bekijk hieronder een fragment van Roseanne!


- Praat mee over tv op ons forum >>

Reageer!
Roseanne 2.0. Blij of niet blij?

Reageren