Rosie O'Donnell krijgt talkshow op OWN

Rosie O'Donnell krijgt een nieuwe talkshow. Het nog naamloze project wordt het nieuwe kindje van OWN, de eige ntv-zender van Oprah Winfrey. WInfrey stopt eind 2011 met haar dagelijks praatprogramma.

O'Donnell en Winfrey waren een flinke tijd concurrenten van elkaar. Samen streden ze voor de kijkcijfers op het midden van de dag. Nu Oprah stopt, is de strijdbijl voorgoed begraven.

Passie
Oprah laat weten zeer verheugd te zijn met de komst van O'Donnell. "Ze is een authentieke vrouw. Ze neemt haar stem, haar dynamische houding en haar pure passie mee naar alles wat ze doet", zei Winfrey.

O'Donnell reageerde, niet minder lyrisch. "Het is een eer om voor Oprah Winfrey en haar zender te werken", zegt de talkshowhost. "Ik heb veel zin om weer overdag op televisie te zijn."

Emmy's
O'Donnell heeft zes Daytime Emmys For Outstanding Talkshow Host op zak. Ze werd vooral bekend door haar eigen Rosie O'Donnell Show, die liep van 1996 tot 2002. In 2006 verving ze Meredith Vieira als co-host van The View.

De nieuwe show van Rosie moet in 2011 op de buis verschijnen. Het wordt een dagelijkse talkshow van ongeveer een uur lang, die midden op de dag wordt uitgezonden.

Reageren