Rowan Atkinson (Mr. Bean) weer thuis na crash

Komiek Rowan Atkinson (beter bekend als Mr. Bean en Blackadder) is uit het ziekenhuis ontslagen. Afgelopen donderdag raakte Rowan Atkinson gewond aan zijn schouder na een ongelukkige schuiver met zijn supersportwagen.

Rowan Atkinson lijkt goed te zijn weggekomen met zijn autocrash: slechts een lichte verwonding aan zijn schouder hield hij over aan de spin en daaropvolgende botsing met een boom en een lantaarnpaal van zijn McLaren F1, die vervolgens ook nog eens vlam vatte. De materiele schade is natuurlijk jammer, maar sportwagenverzamelaar en snelheidsfreak Rowan Atkinson zal er waarschijnlijk niet zo heel veel om malen: hij mag blij zijn dat hij er zonder ernstige verwondingen is afgekomen. En zelfs al zou de verzekering de schade onverhoopt niet helemaal dekken dan heeft hij zelf ongetwijfeld voldoende banksaldo om de schade te laten herstellen of een ander exemplaar aan te schaffen.

Overigens gaf Rowan Atkinson in zijn Mr. Bean-serie al regelmatig blijk van zijn rijkunsten: de scene waarin hij de voor Mr. Bean kenmerkende groene Mini vlot en vloeiend achteruit inparkeert is daar een mooi voorbeeld van.

Reageren