RTL 4-sterren openhartig tijdens RTL Tweetweek

20 Februari 2012 13:44 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Veel RTL 4-sterren, zoals Nicolette van Dam, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst, twitteren er al op los, maar ze moeten voorzichtig zijn over wat ze openbaren over hun programma's. In de week van 25 februari tot en met vrijdag 2 maart mogen ze van RTL 4 echter alle geheimen achter hun programma's onthullen.

Tijdens de eerste RTL Tweekweek, via Twitter te volgen op @RTLtweetweek, geven de RTL 4-sterren een uniek kijkje in de keuken. Het gaat daarbij om de programma's Ik hou van Holland, GTST, TV makelaar, Help, mijn man is klusser, Koffietijd, Het zesde zintuig, Recht gezet, Mijn leven in puin, het nieuwe Knallen in de horeca, Help, ons kind is te dik, RTL Nieuws, Eigen huis & tuin, The voice Kids en Moordvrouw. Tijdens de uitzendingen laten de redacties van Life 4 you en RTL boulevard ook van zich horen.


Twitteren met Nicolette
Naast meer informatie over alles wat er achter de schermen gebeurt bij deze programma's, is het ook mogelijk om de presentatoren en acteurs van enkele van deze shows het hemd van hun lijf te vragen. Zo kunnen kijkers een half uur na uitzending twitteren met Jan de Hoop (RTL Ontbijtnieuws), Peter van der Vorst (Mijn leven in puin), Nicolette van Dam (Help, ons kind is te dik) en de GTST-acteurs Ferri Somogyi, Gigi Ravelli, Everon Jackson Hooi, Marjolein Keuning en Ferry Doedens.

Twitterverbod
Deze twitterweek komt op een opvallend moment: RTL-aanwinst Britt Dekker heeft vorige week juist een Twitter-verbod gekregen van haar werkgever, omdat ze te veel prijs zou geven over haar nieuwe programma, waarvoor ze nu op wereldreis is. De sterren van RTL 5 doen echter niet mee aan deze actie, en dus blijft Britts 'twitterverbod' nog van kracht.

Wilt u ook op de hoogte blijven? Volg de RTL 4-sterren op Twitter.com/rtltweetweek. En als u toch bezig bent: word ook lid van de Televizier Twitter- of Facebook-pagina en blijf op de hoogte van het laatste tv-nieuws.

 

Meer over