RTL 5 begint reisleiderjacht

In het nieuwe gesponsorde programma Wie Is De Reisleider? gaan vanaf donderdag 6 januari een aantal RTL-gezichten de strijd met elkaar aan voor de titel Beste Reisleider. De - gewoon betalende - reizigers weten van tevoren niet wie hun reisleider wordt.

Na een korte cursus reisleiden gaan RTL 5-gezichten Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder op pad om zo goed mogelijk veeleisende vakantiegangers tevreden te stellen en blij te houden. Ze doen dan ook al het werk dat een gewone reisleider ook zou moeten doen.

locaties
Bridget stort zich samen met zeventien singles op een rondreis door Jordanië, Eddy gaat met een club mensen op safari door Zuid-Afrika en Swaziland, Rick begeeft zich met zeven families tussen de tempels, tuk-tuks en olifanten in het zonnige Thailand en Dennis steekt met een groep vakantiegangers de oceaan over naar het natuurparadijs Costa Rica.

RTL 5 in een persbericht: "Het lijkt allemaal niet al te moeilijk, maar al snel zijn de eerste problemen en dilemma’s een feit..." En natuurlijk geen reisprogramma zonder sponsor. In dit geval: Fox Vakanties.

Reageren