RTL 5 heeft interesse in Nederlandse versie ¿Dónde está Elisa?

Er werd vorige week bekend werd dat er geen nieuw seizoen van Malaika komt, maar nu heeft RTL haar oog laten vallen op het Chileendse ¿Dónde está Elisa?

Vorige week werd er bekend dat Malaika stopt omdat RTL 5 de financiering niet rond krijgt. Maar nu heeft de zender – Volgens Zappen.blog – een nieuwe serie te pakken; ¿Dónde está Elisa?, wat Waar is Elisia? in het Nederlands betekend. ‘RTL 5 heeft een pitch uitgeschreven bij drie productiehuizen voor een remake van de Chileense Telenovelle’, aldus Zappen.

Endemol, Eyeworks en NL Film zijn benadert voor de pitch. RTL 5 meldt aan Zappen dat er inderdaad interesse is voor een Chileense telenovelle, maar kan over de status van het project nog niks vertellen.

Wat is een telenovelle?

Een telenovelle is een soort van soapserie, maar kent – in tegenstelling tot veel soaps – wel een vast begin en einde. Een gemiddelde telenovelle bestaat uit 100- 150 afleveringen en zijn in Latijns-Amerika immens populair.

¿Dónde está Elisa?

‘¿Dónde está Elisa? begint bij de verdwijning van Elisa. Heel haar familie is in rep en roer. Gaandeweg de serie komt de kijker van alles te weten over de familiegeheimen en de geheimen die elk afzonderlijk lid met zich meedraagt.’

Reageren