RTL 5 komt met nieuw programma ‘Oh Oh Europa’

Oh Oh Europa is een nieuw reisprogramma van RTL, waarin opvallende koppels gezamenlijk op reis gaan.

De nieuwe reeks heeft niets te maken met de Haagse herrieschoppers uit Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol, hoewel de titel er erg op lijkt. De makers teren slechts op de naamsbekendheid van de realityserie met Barbie en Sterretje.

Reis door Europa
In Oh Oh Europa maken 7 duo’s en een vrolijke reisleider een ‘roadtrip’ van Nederland naar Zuid-Europa. 11 weken lang zitten de koppels met elkaar opgescheept.

Nerds, danseressen en Twentenaren
De makers van de serie hebben de meest opvallende tweetallen uitgekozen die ze konden vinden, zo gaan oppernerds Arjan en Erik Snippe (uit Beauty & De Nerd) mee op reis. Zij moeten de bus delen met een paar sexy GoGo-danseressen, twee stugge Twentenaren en andere kleurrijke figuren.

Gierend naar huis
Het is de deelnemers geraden dat ze goed in de groep liggen, want elke week wordt het minst populaire duo uit de bus gestemd. 

Concurrentie
Of het programma veel kijkers binnen gaat halen is nog maar de vraag, RTL 5 wil de reeks uitzenden om 20.00. Hiermee moet Oh Oh Europa het opnemen tegen kijkcijferkanonnen als Goede Tijden, Slechte Tijden, De Wereld Draait Door en het NOS Journaal. Maar er is nog hoop: in Groot Brittannië is de Britste variant van het format wél een succes.

Reageren