RTL 7 gooit programmering om voor dartwedstrijden

16 november 2012 15:42 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het staat in geen enkele televisiegids, maar toch komt het vanavond op de buis: Grand Slam of Darts 2012.

De reden is het succes van de Nederlandse vertegenwoordiging op het darttoernooi. Zowel Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Christian Kist en Wesley Harms zijn door de poulefase heen en mogen schitteren in de tweede ronde.

Uitzendingen 

Vrijdag, zaterdag en zondag zijn er een speciale uitzendingen van de tweede ronde, de kwartfinales, de halve finale en de finale bij RTL 7. 

CSI vervalt

Zaterdag tussen 20.10 uur en 0.00 uur vinden de kwartfinales plaats, met daarin Michael van Gerwen. Hij komt uit tegen de winnaar van Harms – Van Barneveld. De wedstrijd is live te zien, waardoor CSI en CSI: New York vervallen. 

Darts-finale 

De finale wordt zondag om 22.00 uur gespeeld en de kans is groot dat daar in ieder geval een Nederlander in zit. RTL 7 brengt rechtstreeks verslag en verplaats de film ‘Deepstar Six’ naar een ander moment.

Co Stompé 

Voor het zover is moeten de Nederlanders zich eerst bewijzen in de tweede ronde van de Grand Slam. Deze is vanavond om 22.00 uur. Kist, Van Barneveld en Harms komen dan in actie. De presentatie van de uitzending ligt in handen van oud-darter Co Stompé.

Meer over