RTL 7 start met Sparta: Achter de Poorten van het Kasteel

Het gaat lekker met Sparta: de voetbalclub kan kampioen worden en krijgt een serie bij RTL 7. In Sparta: Achter de Poorten van het Kasteel volgt de camera de club op de voet.

Jules Deelder weet het zeker: Sparta pakt dit jaar het kampioenschap en promoveert naar de Eredivisie. De dichter is de bekendste supporter van de Rotterdamse voetbalclub. Bij elke thuiswedstrijd op Het Kasteel brult hij de roodwitten ‘naar vóóóre!’. Krijgt Jules gelijk? U kunt het op de voet volgen in de nieuwe reallifeserie Sparta: achter de poorten van Het Kasteel. De camera’s mochten overal filmen, ook in de kleedkamers en de catacomben.

Statistieken

Er is de vereniging veel aan gelegen terug te keren op het hoogste niveau, want het 125-jarig bestaan staat voor de deur. Om de kansen te vergroten, laat de club een softwarebedrijf het rendement van de spelers en de speelwijze van de tegenstanders analyseren. Mede dankzij deze ­aanpak stond ­Sparta tot voor kort op de eerste plaats. Jules heeft zijn strakste feestkostuum al laten stomen voor de kampioenswedstrijd. Wat kan er nog misgaan? Ja toch, niet dan?

Reageren