RTL Boulevard vanuit de Rozenboom

26 februari 2010 11:26 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ter gelegenheid van de 4000ste aflevering van de Goede tijden, slechte tijden, wordt RTL Boulevard op vrijdag 5 maart uitgezonden vanuit hotel De Rozenboom uit de populaire soap. De uitzending staat geheel in het teken van GTST.

Presentatoren Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz verruilen eenmalig hun vaste studio in Hilversum voor het fictieve Meerdijk. Jeroen Kijk in de Vegte gaat als reporter op pad en neemt een kijkje in de studio's.

Alle acteurs uit Nederland's populairste soap komen voorbij en schuiven aan om de kijker alvast lekker te maken voor de dubbele GTST-aflevering later op de avond.

Ook feest op de radio
Radiozender Q-music zendt op dezelfde dag het ochtendprogramma uit vanuit café De Koning, de populaire stamkroeg in Meerdijk. Elk uur schuiven GTST-acteurs aan om te praten over de groots opgezette premiére van de 4000ste aflevering in Tuschinski Amsterdam de voorafgaande avond. Ze blikken vooruit op de televisie-uitzending van de speciale aflevering op 5 maart.

In de voorafgaande week ontmoeten radio-dj Ruud de Wild (die ook een gastrol speelt in de betreffende aflevering van GTST) en consorten verschillende oud-GTST-acteurs om herinneringen op te halen. Van de partij zijn onder meer Inge Ipenburg (Martine Hafkamp) en Joost Buitenweg (Rien Hoogendoorn).

Meer over