RTL in Sinterklaassferen

RTL herhaalt op 1 november uitzendingen van De Club Van Sinterklaas en koppelt daar weer een groot Jaarbeurs-evenement aan vast.

De jeugdserie Club Van Sinterklaas: Paniek In De Confettifabriek is een herhaling van 2006, toen het programma nog bij het inmiddels door Disney XD vervangen kinderkanaal Jetix te zien was en gaat op 1 november van start.

Het doel is duidelijk: "al die kleine kijkertjes alvast opwarmen" voor het Sinterklaasfeest.

Confetti-jaarbeurs
Feest is hier vooral het eigen RTL-feest, want de serie is voor een groot deel een soort reclame voor een groot kinderevenement in de jaarbeurs in Utrecht. Dat 'Club Van Sinterklaas-feest' wordt dit jaar gepresenteerd door Nicolette van Dam en Frans Bauer en kent een lange line-up: Keet!, de figuren uit de Bibaboerderij, Coole Piet Diego, Ralf Mackenbach, Nick & Simon, Anna & Senna en Break Kids en crossfietser Dez (beiden van Holland’s Got Talent).

Natuurlijk ontbreken ook de Pieten uit De Club Van Sinterklaas van tv niet op het feest, en daarmee is de cirkel voor de kids wel rond. Want Muziek Piet, Test Piet, Prof Piet, Klus Piet, Hoge Hoogte Piet, Hocus Pocus Piet, Keuken Piet en Hulp Piet zijn natuurlijk de sterren waar het echt om draait.

Reageren