RTL komt bij je eten

Een bekend RTL-gezicht die bij je aan de deur staat om bij je te komen eten? Het zou deze zomer zomaar kunnen. In het nieuwe programma Ik kom bij je eten gaan onder andere Winston Gerschtanowitz en Lieke van Lexmond uit eten bij de mensen thuis.

De eerste aflevering van Ik kom bij je eten is op maandag 6 juli te zien. Een paar andere RTL-presentatoren die aan dit programma meewerken zijn Sander Janson, Quinty Trustfull en John Williams.

Barbecue
Wat kunnen we van dit programma verwachten? De RTL-gezichten staan, soms aangekondigd, soms spontaan, bij bekende landgenoten op de stoep om samen een gerecht te bereiden of gezellig te barbecueën. En natuurlijk om een kijkje te nemen in het huis van de BN'er in kwestie!

Verrassing
Ook onbekendere landgenoten (die zich wel van tevoren hebben moeten aanmelden) komen ruimschoots aan bod in Ik kom bij je eten. Daar hebben ze natuurlijk wel een leuke reden voor, bijvoorbeeld omdat ze een groot feest geven of een vriend of familielid op een speciale manier willen verrassen.

Reageren