RTL onthult nieuwe Golden Girl

De Nederlandse remake van de klassieke comedy Golden Girls krijgt steeds meer vorm. RTL 4 onthulde dat naast Beppie Melissen en Loes Luca ook actrice Cecile Heuer een hoofdrol voor haar rekening zal nemen.

Loes Luca is uiteraard bekend van series als Het Schaep Met de Vijf Pooten en na glansrollen in Gooische Vrouwen en Iedereen is Gek op Jack is ook Beppie Melissen geen onbekende op het gebied van comedy.

Cecile Heuer
Cecile Heuer is nog minder bekend bij het grote publiek. Toch heeft ze al heel wat televisie ervaring met rollen in series als 12 Steden 13 Ongelukken, Keyzer & De Boer Advocaten, Van God Los en Russen. Belangrijker nog: Cecile is een goede collega van Loes en heeft in het verleden ook al samengewerkt met Beppie in de serie Televisie 2000. 

Pleuni Touw
Daarmee zijn drie van de vier hoofdrollen vergeven. Producent Eyeworks wil nog niet zeggen wie het kwartet compleet gaat maken, maar als grote kanshebber wordt actrice Pleuni Touw genoemd. Haar meest recente wapenfeit op de buis was als dementerende moeder van Monique van der Ven in de MAX-dramaserie Dokter Deen.

De Golden Girls remake wordt geschreven door Jules Deelder en is komend najaar te zien bij RTL 4.

Reageren