RTL staat voor aap

Een noodoproep van het (WNF). De toekomst van de gorilla, chimpansee en andere soorten apen staat onder druk. Hoog tijd dus voor actie! Deze zondag gaat in Life & cooking de nieuwe campagne 'Sta voor Aap' van start.

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) roept het publiek, bedrijfsleven en de overheid op om bij te dragen aan de bescherming van de mensapen. RTL 4 geeft hieraan gehoor door vanaf zondag 17 mei tot en met zaterdag 13 juni veel aandacht aan de campagne te besteden. En dit doen ze - je raadt het al - onder de naam RTL staat voor aap.

Life & cooking
Deze zondag mag Life & cooking het spits afbijten. Het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors brengen de campagne in een speciaal item onder de aandacht. De weken daarna zijn verschillende bekende RTL-gezichten te zien in speciale promo’s. Zo laten onder andere Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz, John Williams en Robert ten Brink zien dat ze mensapen een warm hart toedragen.

5 Tegen 5
De actieperiode wordt uiteindelijk zaterdag 13 juni afgesloten met een speciale editie van 5 tegen 5. Vier BN'ers strijden met hun familieleden tegen elkaar. Maar omdat het nu even niet om ons draait, hebben we dan hopelijk al een winnaar: de mensapen.

Steun ook het WNF!
Wil jij deze bijzondere campagnes en meerdere acties van het WNF steunen? Ga dan naar de site en word lid voor maar twee euro per maand!

Reageren