RTL Vandaag breidt uit (update)

'Campinglife'-presentator Sander Janson vult het presentatieteam van 'RTL Vandaag' aan, dat tot nu toe uit Manon Thomas en Esther Duller bestaat.

Elke week is hij een dag te zien in het daytime-programma van RTL 4, te beginnen op dinsdag 19 mei. Sander is ook het gezicht van 'RTL Snowmagazine' en had eerder een vast item in 'Lotto Weekend Miljonairs'.

Meer informatie over uitbreidingen van RTL Vandaag vind je hieronder.

---

Eerder bericht:

RTL Vandaag breidt uit (13-03-2009)

Het dagelijkse RTL Vandaag is nog maar net op de buis of het programma krijgt al een half uur langer zendtijd. Esther Duller en Manon Thomas zullen het programma vanaf maandag 16 maart ook dagelijks tussen 16.35 en 17.05 presenteren.


Het nieuwe middagblok duurt daarmee twee keer langer dan de ochtenduitzendingen.

's Ochtends is het programma verdeeld over vijf blokken van een kwartier. De kookprogramma's die RTL op dit moment nog uitzendt, komen door de nieuwe RTL Vandaag programmering te vervallen.

Middagblok
RTL Vandaag vervangt met het nieuwe tijdstip, dat erg in de buurt komt van Aperitivo, de eerdere middagblokken van 13.45 en 14.50 uur. Maar dat is nog niet alles. Ook verschijnt er een nieuw gezicht aan de tafel van RTL Vandaag...

Nieuwe aanwinst
Je kent haar waarschijnlijk al van NET 5 én niet te vergeten als een oud actrice uit GTST. Naast Esther Duller en Manon Thomas wordt ook Robine van der Meer presentatrice van het dagelijkse praatprogramma.

RTL Vandaag trekt veel bekijks. Concurrentie zal het programma niet snel krijgen omdat het moeilijk is om tv-programma's overdag rendabel te krijgen omdat er minder mensen tv kijken. Andere zenders zullen dus nieuwsgierig toezien hoe RTL de sprong toch weer waagt. Maar ook op andere fronten kwam het programma al in het nieuws. Zo is actualiteitenprogramma EenVandaag niet blij met de naam 'RTL vandaag' en hebben ze RTL al gevraagd de naam aan te passen. RTL is dat voorlopig niet van plan.

Reageren