RTL vandaag komt niet terug

RTL vandaag keert definitief niet meer terug op televisie. Hoewel de dagelijkse show vorig jaar nog groots door de zendergroep werd aangekondigd, heeft het programma van Esther Duller en Manon Thomas het slechts één seizoen volgehouden.

De reden voor de voorlopige stopzetting is het gebrek aan nieuwe sponsoren. Het is RTL niet gelukt om voldoende bedrijven aan RTL vandaag te binden, zodat het licht voor de doorstart van het programma voorlopig op rood blijft staan.

Evalueren
Toch komt dit nieuws niet echt als een verrassing. Het was afgelopen zomer al onduidelijk of er een tweede reeks van RTL vandaag zou komen, al was toen nog niets definitief. "Het eerste seizoen is afgelopen en de komende tijd gaan we evalueren of we na de zomer doorgaan. Niets is dus nog besloten", aldus een woordvoerder in juli.

Esther en Manon
Dat betekent dat het team van RTL vandaag op zoek kan naar een andere baan. Voor zowel Esther Duller als Manon Thomas heeft RTL momenteel geen andere programma's, dus de kans dat we hen snel terugzien bij een van die zenders, is erg klein.

Reageren