RTL vernieuwt Miljoenenjacht

Zondag 14 november gaat RTL weer van start met een opgefrist Miljoenenjacht. Het programma heeft een nieuw decor en nieuwe spelelementen. Wel staat Linda de Mol weer aan het roer van het programma.

Nieuw dit seizoen is dat de wijk waar de finalist van Postcode Loterij Miljoenenjacht woont, hetzelfde bedrag wint als de finalist zelf.

De wijkgenoten dingen dus automatisch mee naar een geldbedrag dat kan variëren van 1 eurocent tot 5 miljoen euro en ze mogen dat naar rato verdelen.

Ook nieuw
Vanaf nu zijn de 500 kandidaten die in Miljoenenjacht strijden om een finaleplaats, bovendien afkomstig uit tien wijken uit het hele land. Elke afzonderlijke wijk vertegenwoordigt een postcodegebied in Nederland. In vier spelrondes wordt uiteindelijk één finalist geselecteerd.

Wat wel hetzelfde is gebleven, is dat ook een deelnemer van de Postcode Loterij, die hetzelfde koffernummer heeft als de finalist in de studio, eenzelfde bedrag als de finalist wint. Winston Gerschtanowitz gaat het land in om deze nietsvermoedende man of vrouw thuis live te verrassen.

Reageren