Ruben Nicolai aangereden

Wie een programma als De slechtste chauffeur van Nederland presenteert, mag verwachten dat de kandidaten geen virtuozen achter het stuur zijn. Maar dat je als presentator je leven niet zeker bent in de studio, ging ook Ruben Nicolai wat ver. De BNN'er heeft dinsdag aan den lijve ondervonden dat de titel van zijn nieuwe programma niet beter gekozen had kunnen worden.

De presentator werd aangereden door een van de kandidaten. Door een verkeerd uitgevoerde manoeuvre werd de veiligheidsauto die tussen Ruben en de kandidaat instond, met vaart tegen hem en de cameraman gelanceerd. De presentator liftte zelfs even mee op de motorkap.

Engeltje
Beide mannen kwamen gelukkig met de schrik vrij. Wel moesten ze ter observatie een nachtje in het ziekenhuis blijven. "Ik heb pijn in mijn voet en schouder, maar gelukkig niets gebroken", vertelt de presentator. "Maar wat heb ik een mazzel gehad. Iedereen is geschrokken, maar we hadden allemaal een engeltje op onze schouders." De cameraman liep een scheur op in zijn lip.

Reageren