Ruben Nicolai bezig met opnames Allerslechtste Chauffeur

Meer dan een jaar geleden werd er al aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland en nu zijn de opnames ook echt begonnen.

De serie over de allerslechtste automobilist van Nederland maakte dit seizoen plaats voor de slechtste echgenoot. “Maar we zijn nu voor de derde keer op zoek naar de allerslechtste chauffeur. Dat is vrij overzichtelijk: kun je auto rijden, ja of nee?“, vertelt hij.

Ruben Nicolai vindt slechte chauffeurs een veel minder heftig onderwerp dan slechte echtgenoten. “De Allerslechtste Chauffeur zegt misschien een klein beetje over jezelf, maar niet al te veel. Als je kijkt hoe iemand in zijn relatie staat, dan is het veel complexere materie.”

Tweede seizoen De Slechtste Echtgenoot?

Overigens is de kans groot dat De Slechtste Echtgenoot van Nederland ook een vervolg krijgt. Aan het eind van de finale op dinsdagavond deed Ruben Nicolai een subtiele oproep naar nieuwe slechte echtgenoten. “ Of er een tweede seizoen komt van De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland? Dat ligt aan die van u”, aldus Ruben.

Reageren