Ruben Nicolai blijft 2 jaar langer bij BNN

9 april 2013 15:44 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De komische presentator heeft zijn contract bij BNN met 2 jaar verlengd. Ruben Nicolai, presentator van Golden Oldies, is superblij: “BNN is en blijft de omroep waar ik me helemaal thuis voel."

De presentator is momenteel te zien in het programma Golden Oldies en start binnenkort met De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland. Als het aan BNN blijft het daar niet bij en met een verlenging van 2 jaar komen er vast nog andere programma’s op zijn pad.

Ruben Nicolai kan zijn geluk niet op

Ruben Nicolai is dolblij met zijn nieuwe contract: “BNN is en blijft de omroep waar ik me helemaal thuis voel. We groeien met elkaar mee en houden elkaar scherp. Ik geniet met volle teugen van de programma’s die ik mag presenteren. Afgelopen zondag beleefde ik nog een uniek hoogtepunt met de Golden Oldies in Carré en nu begint De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland alweer. Het blijft een rock 'n rollercoaster.”

De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland

Vanaf 16 april is Ruben te zien in het nieuwe programma De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland. In het programma proberen 8 stellen hun relatie te redden terwijl ze blootgesteld worden aan verleidelijke proeven en lastige situaties. De echtgenoot die het beste uit de test komt, wint met zijn vrouw een 2e huwelijksreis.

Meer over