Ruben Nicolai geschept door wegpiraat

Leedvermaak is het beste vermaak, dus keken we de afgelopen weken massaal naar De allerslechtste chauffeur van Nederland. Alleen de beroerdste automobilisten zijn slecht genoeg voor de finale van vanavond.

In de laatste aflevering zijn de twee gevaarlijkste wegpiraten in de race voor een nieuwe bolide. Voordat ze die in één stuk naar huis mogen proberen te rijden, moeten de brokkenpiloten nog één keer de opdracht uitvoeren die ze eerder in de serie het slechtst hebben gedaan. Dat belooft weinig goeds voor presentator Ruben Nicolai (36).

Voordat de serie werd uitgezonden, was al bekend dat hij was aangereden tijdens de opnames. Maar de beelden zijn nog steeds niet te zien geweest. Een van de finalisten heeft blijkbaar weinig opgestoken van de lijdensweg die het programma tot nu toe was. Hij gaat zo de fout in, dat hij met 75 km/u Ruben Nicolai onderuit rijdt! Deze raakte bewusteloos, moest naar het ziekenhuis, maar hield er, gek genoeg, gelukkig niks aan over. BNN heeft, in overleg met Ruben, besloten om de beelden toch uit te zenden. Vanavond zijn ze te zien in de finale van De allerslechtste chauffeur van Nederland.

Meer over:

Reageren