Ruud Gullit te gast bij Studio Sportzomer

20 juni 2012 13:27 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Amper een week na de breuk met Estelle, is Ruud Gullit te gast bij Studio Sportzomer. Gaat hij iets loslaten over de opstapelende roddels over hem en Estelle Gullit?

Ruud Gullit evalueert het Nederlands elftal in Studio Sportzomer, zo heeft de NOS laten weten. Morgen zal de aanvoerder van het Europese winnende elftal uit '88 een analyse geven over de prestaties van oranje in Polen en Oekraïne. Tijdens Studio Sportzomer zal hij samen met Erben Wennemars aanschuiven bij Jack van Gelder.

Geen EK
Naast Wennemars gaat ook voetbalinternational Erik Pieters plaatsnemen aan tafel van het populaire sportprogramma. Pieters moest het EK dit jaar laten lopen in verband met een blessure aan zijn middenvoetsbeentje.

Scheiding
Gullit staat op dit moment in het middelpunt van alle aandacht. Vorige week vroeg hij een scheiding aan van zijn Estelle en sindsdien blijven de schandalen rond het showbizzkoppel zich opstapelen. Of de ex-voetballer donderdag veel los gaat laten over zijn relatiebreuk is niet bekend. Wij denken dat Ruud zijn lippen stijf op elkaar zal houden...

 

 

Meer over