Ruzie Catherine Keyl en Viola Holt 'verzonnen'

26 Juni 2013 15:36 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het is algemeen bekend dat Catherine Keyl en Viola Holt elkaar - zacht gezegd - niet zo aardig vinden. Nu doet Keyl een schokkende onthulling: Alles zou verzonnen zijn.

Catherine Keyl was te gast bij Edwin Evers in zijn radioprogramma Evers Staat Op om te praten over haar opgelaaide ruzie met Viola Holt. Keyl doet een verassende onthulling, de ruzie tussen de 2 dames zou namelijk verzonnen zijn. “Volgens mij is het zo gegaan dat toen we net waren begonnen met de 5 uur show, in het begin loopt zo’n show natuurlijk nog niet zo erg. En toen heeft een producent bedacht dat wij iets tegen elkaar hadden. Nou en die heeft dat aan de bladen vertelt”, vertelt Keyl.

Geen probleem voor Keyl

Catherine vond dat zelf niet zo een probleem. “Ik was me van geen kwaad bewust. Wij zagen elkaar ook niet zo vaak. Zij had een hele ander presentatie dag dan ik dus we ontmoeten elkaar amper. Hoe kan je dan iets tegen elkaar hebben”, aldus La Keyl op 538.

Liegt Kees Tol?

Volgens Kees tol zou het tijdens de opnames van Ranking the Stars – waar beide dames inzitten – weer fout zijn gegaan. „We hadden Catherine Keyl en Viola Holt erbij zitten. Dat is alleen al een speelfilm om te zien hoe die twee met elkaar omgaan, want die twee hebben nog steeds slaande ruzie.”  Maar is dit de waarheid? Of probeert de Volendamse Kees Tol kijkers te trekken?

Meer over