Ryan Lochte duikt op in 90210

15 augustus 2012 15:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Amerikaanse zwemmer Ryan Lochte krijgt een gastrolletje in de tienerserie 90210. Hij speelt zichzelf.

De makers zijn vereert: “Toen we vernamen dat hij misschien een rolletje in de serie wilde, voelde het alsof we een gouden medaille hadden gewonnen”, laten de producers weten.

Olympische Spelen

Ryan Lochte won maar liefst vijf medailles op de Olympische Spelen van Londen, waarvan twee gouden. Hij kreeg goud voor de 400m wisselslag en de 4x200m vrije slag. Verder pakte de 28-jarige zwemmer het zilver op de 200m wissel en de 4x100m vrij. Op de 200m rugslag werd hij derde.

Resort

Lochte vertoont zijn zwemkunsten niet in de serie, maar loopt toevallig rond in een resort waar personages Naomi Clark (Anna Lynne McCord) en Max Miller (Josh Zuckerman) ook zijn.

Vis op het droge

De producers zijn niet bang dat Ryan zich als een vis het droge zal voelen. “Hij verdient wel een beetje rust aan de kant”, verklaren ze. Nu maar hopen dat hij net zo goed acteert als hij zwemt.

The Bachelor en Dancing With the Stars

Wat Ryan betref is het na 90210 nog niet afgelopen met zijn tv-carrière. De zwemmer liet in interviews ook weten dat hij heel graag mee wil doen met Dancing With the Stars en dat hij daarna ook nog de nieuwe Bachelor wil worden. Gelukkig is Rio 2016 nog ver weg. 

Sexy maar dom

In veel Amerikaanse media wordt nogal lacherig gereageerd op de ambitie van Ryan omdat zijn iq niet over zou houden. "Sexy maar dom', zo luidt de algemene opinie. 

Meer over