S1ngle en Samantha who? terug!

Vanaf 24 maart is de dinsdagavond van NET 5 weer als vanouds. S1ngle en Samantha Who keren namelijk terug op de tijden die je bent gewend. De terugkeer van de series is te danken aan het succes van het afgelopen najaar. Beiden wisten een groot percentage van de NET 5 doelgroep te bereiken.

In het tweede seizoen van S1ngle gaat het natuurlijk weer om de vertrouwde gezichten Stella, Fatima en Nienke. Alleen zijn ze niet alle drie zo single meer...

S1ngle
S1ngle is als lichte dramaserie gebaseerd op de gelijknamige strip van Hanco Kolk en Peter Wit. De hoofdrollen van de drie alleenstaande vriendinnen worden gespeeld door Katja Schuurman, Bracha van Doesburgh en Eva van der Gucht.

Het ziekenhuis waar zij werken, krijgt er een nieuw gezelschap bij. Edwin de Vries doet dit seizoen zijn intrede als gynaecoloog Bram Wesseldijk.

Samantha who?
In Samantha who? is de hoofdrol weggelegd voor Christina Applegate. Zij speelt Samantha Newly die door een ongeluk aan geheugenverlies lijdt. Voor het ongeluk was Samantha een verschrikkelijke vrouw, zo schijnt het.

Samantha wil haar leven nu beteren, maar ontkomt niet helemaal aan het verleden. De serie ontving de People's Choice Award voor favoriete nieuwe tv-comedy.

S1ngle is vanaf 24 maart weer elke dinsdag om 20.30 te zien op NET 5 met daarna Samantha who? om 21.00.

Reageer!
Met welke van de twee series ben jij het meest blij?

Reageren