Sabotage en Bloed, zweet en tranen bij SBS

27 november 2012 22:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

SBS, Net 5 en Veronica presenteerden hun plannen voor het nieuwe tv-seizoen. De grootste hitpotentie lijkt weggelegd voor Bloed, Zweet en Tranen, een zoektocht naar een nieuwe Nederlandse volksheld. 

Bloed, Zweet en Tranen is een talentenjacht voor Nederlandstalig zangtalent. Dat de kroost van André Hazes betrokken is bij het programma was al bekend. Nieuw is dat Jeroen van der Boom de presentatie voor zijn rekening neemt en dat volkszanger pur sang Danny de Munk samen met Gerard Joling in de jury plaatsneemt. 

Sabotage

Bij Net 5 moet Sabotage een van de toppers worden. Erik van der Hoff gaat met tien BN'ers naar Thailand waar ze een aantal opdrachten moeten uitvoeren. Er gaat ook een saboteur mee, maar wie? Als het u doet denken aan Wie is de Mol?, dan heeft u geen ongelijk. De kandidaten die naar de Oriënt vertrekken zijn Ben Saunders, Inge de Bruijn, Edith Bosch, Jeffrey Wammes, Lange Frans, Liza Sips, Rosalie van Breemen, Sylvia Geersen en Hero Brinkman. Sabotage start eind maart. 

Sterren op het IJs

Dan Sterren Dansen op het IJs. De schaatsshow start op 1 januari en gaat dan door op zaterdagen om 7 uur. Dat vroege tijdstip is een experiment van SBS. Presentator Gerard Joling maakte bekend dat behalve Paul Turner ook Antje Monteiro en Christophe Haddad meedoen. Een van de andere deelneemsters is... Bonnie St. Claire.

Danni Lewinski

In het najaar volgt het tweede seizoen van Dokter Tinus, maar eerst heeft SBS dit voorjaar nog een andere Nederlandse serie in petto: Danni Lowinski, over een kapster die advocate wordt. In het begin neemt niemand de blonde stoot serieus, maar dat verandert snel. Verder spelen Frederik Brom en Michiel Romeyn mee. Danni Lowinski is een remake van de gelijknamige Duitse serie, de Belgen hebben een eigen versie. 

 

 

Meer over