Samen aan de slag tegen kinderkanker

Voor de bouw van een groot kinderkankercentrum is geld nodig, dus zendt Nederland 1 vanavond een speciale live-show uit om geld in te zamelen voor het centrum.

Door de bouw van een groot kinderkankercentrum in Utrecht, het Prinses Máxima Centrum, kunnen meer kinderen gered worden. Daarvoor is maar liefst dertig miljoen euro nodig, maar iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen.

Antoinette Hertsenberg, die vanavond een speciale liveshow voor KiKa presenteert, zegt: "De lat ligt hoog maar we hopen dat mensen voor kinderkanker de handen ineenslaan.” En het helpt dat ook bekend Nederland geld ophaalt voor dit goede doel.

Bekende Nederlanders zetten zich in

Naast Antoinette zetten ook André van Duin, Erica Terpstra en Frans Bauer zich in. 

"Veel van mijn televisievrienden komen langs om hun steentje bij te dragen en een aantal kinderen gaat een bijzondere prestatie leveren. En dat allemaal voor één doel: zo veel mogelijk steentjes verkopen voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum”, aldus Frans Bauer.

De avond biedt ook ruimte voor verhalen van kinderen. Sommigen van hen zijn genezen of worden beter, maar er zijn ook kinderen bij die niet meer beter kunnen worden.

Reageren