Sanne Hans en Anita Witzier in It Gets Better

23 april 2013 16:24 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Anita Witzier en Sanne Hans doen mee aan het 2e seizoen van het BNN-programma It Get’s Better. De zangeres en presentatrice gaan lotgenoten helpen.

In It Gets Better, met Patrick Lodiers als presentator, laten BN’ers jonge lotgenoten zien dat hun situatie kan verbeteren en dat ze niet op moeten geven. Sanne Hans en Anita Witzier kunnen putten uit eigen ervaringen: Anita Witzier herstelde jaren geleden na een goede behandeling van reuma en wil de 15-jarige Malou laten weten dat de intense pijn echt minder kan worden“, legt een woordvoerder uit. En Sanne Hans, beter bekend als zangeres Miss Montreal, weet als geen ander hoe het is om te stotteren. “Zij wil de 17-jarige Sander motiveren om zijn spraakoefeningen te gaan doen.”

Andere bekende Nederlanders

In het programma doen 4 bekende Nederlanders mee. Eerder was al bekend dat Esther Vergeer en Barbara Barends hun steentje gaan bijdragen. Esther Vergeer helpt een dame met een dwarslaesie en Barbara Barends helpt een lesbiënne. It Gets Better is vanaf 9 mei iedere donderdag om 22.20 uur te zien op Nederland 1.

Meer over