Sanne Langelaar vervangt Sjors in GTST

Sanne Langelaar gaat 6 weken lang de rol van Sjors overnemen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Inge Schrama speelt normaal de rol van Sjors, maar moest eerder met zwangerschapsverlof dan gepland.

Sanne Langelaar hoopt dat de kijker haar een kans wil geven: “Ik hou er rekening mee dat de trouwe kijkers even moeten wennen. Als je met je hoofd op tv komt, heeft iedereen daar direct een mening over. Maar ik hoop dat de GTST-fans een beetje mild zullen zijn.”

Sanne Langelaar wil meter maken

Ondanks dat de rol voor korte duur is, vindt Langelaar het ontzettend leuk. 'Voor mij is het een heel mooie kans om meters te maken. Elke actrice wil natuurlijk zo veel mogelijk spelen. Niet alleen om ervaring op te doen, maar ook om gezien te worden. En wie weet, leidt dat tot iets heel moois in de toekomst. Zo werkt het nu eenmaal in dit vak.'

Dochtertje Betty Sue

Inge Schrama is woensdag 3 april bevallen van dochtertje Betty Sue. “VERLIEFD. ZO HEEL”, twitterde de trotse nieuwe mama. Betty Sue is het eerste kindje van Inge Schrama en haar partner Daniël Samkalden.

Reageren