Sarah Jessica (hartje) Hugh Grant

Sex and the City-actrice Sarah Jessica Parker heeft drie keer auditie gedaan voor de film Four Weddings and a Funeral omdat ze dolgraag met acteur Hugh Grant in een film wilde staan. Vijftien jaar later krijgt ze haar zin...

Ze is amper weer moeder van een paar kids of Sarah Jessica Parker laat weer even van zich horen.

Nu blijkt dus dat de Sex and the City-actrice al jaren een oogje heeft op acteur Hugh Grant. Terwijl ze een braaf gezinnetje heeft met Matthew Broderick, én moet werken aan de tweede SATC-film.

Droom
"Ik droom eerlijk waar al een goede vijftien jaar ervan om een keer tegenover Hugh Grant te acteren in een romantische comedie", zo biechtte Sarah Jessica op aan een Amerikaans tv-blad.

De Morgans
Die biecht deed ze natuurlijk niet voor niets: ze was haar nieuwste film Did you hear about the Morgans aan het promoten. En dat is, inderdaad, een film waarin ze speelt met Hugh Grant.

Audities
Desalniettemin is een deel van haar bewering hoe dan ook waar. Want Sarah Jessica Parker deed écht drie keer auditie voor Four Weddings and a Funeral. En dat is niet alles, want ze probeerde nóg een keer tegenover Hugh te acteren door de auditeren voor Nine Months. Ook toen werd ze het niet.

Nu, vele jaren later, is Sarah Jessica eindelijk ook een gevestigde actrice en krijgt ze dus haar gram. Did you know about the Morgans gaf haar eindelijk de kans met met Hugh te acteren.

Hieronder bij 'Extra' zie je een trailer van de film!

Reageren